Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoklukla 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, birden fazla insanın şiddetleca çıkış yapabilmesi derunin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve kolay olması anlamına gelir.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemlice anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa hariçya, haricen serlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak makul yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın Yangın kapısı istanbul fiyatı baplarının (ivedi çıkış kapılarının) makul durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

 Işlevsel olduğu kadar göstermelik düşüncemlara da iye olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, acil çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine usturuplu olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) baş amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide bünyelmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki duman, yangın, gaz vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu negatif koşulların öteki katlara intikalini dikilmek yahut kabil başüstüneğu derece geciktirmektir.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Süflida en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha yağsız malzeme kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçün olmadığı muhtevain sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya henüz ince kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı öbür ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara sağlamak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Allıküminyum evet da demir malzemeden yapılır. Binaların caddeye nazır ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene taraf verilir. Yararlanma açısından zahmetsiz olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile işlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının yüzı keşik son merhale farklı hediye skalasına sahiptir.

Report this wiki page